Název | Množství a jednotka |
---|---|
kančí kýta | 1,5 kg |
cibule červená | 2 ks |
česnek | 3 stroužky |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 1 l |
myrtový likér | 5 cl |
extra panenský olivový olej | 5 cl |
ocet | 5 cl |
bobkový list | 3 ks |
šalvěj čerstvá | 2 snítky |
rozmarýn | 2 snítky |
jalovec | 4 kuličky |
feferonka | 1 ks |
pepř celý | 6 ks |
myrtová sůl | |
pepř | |
rajčata | 4 ks |
jalovcová pálenka (borovička) | 5 cl |
hladká mouka | 1 lžíce |
sádlo | 100 g |
Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Příprava je jednoduchá a ingrediencí k tomuto druhu špaget postačí málo, neboť... zobrazit recept
Postup: Žloutky smícháme s cukrem, přidáme 2 bílé jogurty (po 150 g), 1/2 hrnku mléka,... zobrazit recept
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...